Effjusikay

- svevende tanker

Det er helt utrolig, hvor mye lim enkelte må ha i huet. En årsak må det jo være til at noe som en gang har festa seg, nekter å slippe taket. Eller er rovdyrhatere så jævla dumme?

Det er som et ekko, det kommer stadig tilbake. Det hjelper ikke hva jeg har lagt ut av forklaring eller hvor mange ganger jeg må legge ut, det blir ikke trodd. Og så dukker det opp teorier og misforståelser og så blir det klekka ut nye "sannheter" som igjen fester seg...

 

Jeg skjønner at jeg må forsøke igjen, så kjære Rannekleiv, du som styrer så mange fine, flotte grupper og sider på Facebook som du er så stolt av, du kan jo ikke klare det uten å være i stand til å lese, så jeg har håp om at du klarer å lese disse ordene. Om de synker inn, er noe helt annet, for de passer deg ikke:

1) Ja, jeg hjalp til med å starte Rødlista Rovdyrsannhet. IKKE bloggen der den ligger. Jeg hjalp IKKE fyren med å komme seg inn på Facebook, det klarte han selv, på tross av hva noen tydeligvis har fått for seg. Jeg hadde bok-siden min og damekorets side på Facebook, og visste hvordan man opprettet side. DER kom jeg inn i bildet og hjalp fyren med å opprette siden, få den i gang.

2) Nei, jeg er ikke der lenger. Jeg var der ca ei UKE da jeg gjorde ham til hovedadmin og fikk ham til å slette meg som admin. Begriper du det? Sank det inn, det som sto skrevet her? Hvis ikke må du gud bedre meg lese det så mange ganger at det sitter.

3) Nei, jeg er ikke en sentral person i FVR. Jeg er ikke i styret i det hele tatt, da jeg trakk meg ut i mai. Distansene er for store når jeg bor her jeg bor og ting skjer på andre siden av Dovre/Kvikne ang. styremøter. Slik er det også angående de andre rovdyrforeningene du nevner, og jeg skjønner at det må irritere deg at Ulvar har skaffa ganske mye i kassa til dem alle tre, både med albumet og kalenderen - uten at jeg har tjent noe, men det var heller aldri meningen.

4) Du, med alle dine fine, flotte grupper og sider fulle av "saklig" informasjon, slår det deg aldri at det kanskje vil være litt mer saklig å henge ut folk hvis du har bevis? Du har ikke bevis for noe av det du anklager meg for, ikke kommer du til å finne det heller uten å få photoshop til å ryke varmt, men likevel henger du meg ut i grupper jeg ikke er medlem hos (og heller aldri kommer til å bli det igjen, da jeg ikke er interessert i å bli enda mer trakassert for meningene mine av folk som har lukka grinda si godt igjen for både fornuft og respekt). Å henge ut folk der de ikke kan forsvare seg, blir "unnskyldt" med at da kan vedkommende bare komme inn i gruppa og forsvare seg? Ærlig talt? Er det en debattform du er stolt av? Det eneste "beviset" som alltid dukker opp i denne sammenhengen, er en eldgammel screenshot fra da siden på Facebook var helt ny, mens jeg hadde kunstnernavnet som mellomnavn, og et par screenshots fra en samtale med en som hadde misforstått.

 

Nei, jeg har ikke mulighet for kommentarer her inne. Det er det heller ingen vits i, for samme hva jeg forsøker å innstendig forklare deg, vil du med limhjernen din for alltid ha den overbevisningen festa i huet, at jeg driver den bloggen og siden. Fortsett bare å drit deg ut, Rannekleiv. Legg ut hets uten beviser, det er helt greit. For ingen kan ta en slik mannsling seriøst til slutt. Selv om du så inderlig gjør det selv.

En ting kan jeg i alle fall love deg, amøbehjerne: Jeg kommer aldri til å slutte å la ordene kjempe saken for rovdyrene i norsk natur. Samme hva som måtte henge seg fast mellom øra dine av antagelser og fantasifulle konspirasjoner. Sladrekjærring.

RR igjen1

Screenshot Ulvar

Og her er Rød Skog som irriterer rovdyrhaterne noe kolossalt!

12.07.2016