Ulvar har klemt seg ut, jeg kunne ikke stanse ham… og han forsøker så godt han kan å føye seg etter reglene av og til. Når han ikke bestemmer seg for at nok er nok, eller noe, han er litt diffus enda. Men han var bestemt på å komme ut og jeg kontrollerer ham ikke helt.

Les mer …

Tegneserie om FMX

 

Da jeg bestemte meg for å lage en tegneserie om Freestyle Motorcross, fant jeg kjapt ut at jeg ikke hadde evner til å tegne komisk. Jeg kan svinge meg rundt med penselen dyppa i oljemaling eller aquarell, ja - men å få strekene til å bli artige er en kunst i seg selv. Etter å ha letet litt rundt og lagt igjen "visittkort" her og der på nettet, ble jeg kontaktet av Alf! Han har selv en serie på nettserier.no (du finner link i menyen til venstre, hos linkene) og sammen kom vi fram til et resultat.

 

Men Alf var en travel fyr og siden han også brenner for sitt eget, ble det lagt på is etter denne:

tegneserie_om_FMX_750pix-3

I framtiden kommer ikke Burnie til å se slik ut, for jeg har endelig fått tak i en illustratør med evner, tid til Burnie og en brennende lyst etter å gi ham liv slik han og gutta fortjener. Du finner hennes magiske streker i Menneskets Beste Venner. Mariann Nikoline Roer skal gi gutta liv!

 

Serien handler om Burnie og kompisene i Løkka Enduro- og FMX-klubb. Burnie har Ailo Gaup som sitt store forbilde (og han dukker også opp i serien av og til - med full tilllatelse fra Ailo). Burnie forsøker å bli like god som Ailo, men ender som oftest opp med å bli helten på stevnene - fordi han alltid har spektakulære kræsj. Han kommer seg bestandig på bena igjen, i ekte Tom & Jerry-stil.

 

De fire guttene i miljøet får selskap av Burnies søster Rita, minigrisen hennes som ender opp som maskot for klubben, enduro-kjørere og det lokale sykehuset... og selvfølgelig har de også noen edsvorne rivaler i den fisefine klubben Løkkens Mothoriserte Forening. Disse kjører rundt med dyre sykler mens "heltene våre" mekker og reparerer alt selv.

 

Gjengen er lett å bli glad i. Endelig blir det framgang her, gutta har vært nødt til å vente lenge!

 

Her finner du hjemmesiden til Mariann!