Bøker sendes med Posten/Norgespakke, når ordren er betalt med kredittkort i nettbutikken. Kun fraktkostnad etter Postens til enhver tid gjeldende satser kommer i tillegg. 

Dersom det heller velges faktura sendt sammen med bøkene kommer et faktura- og ekspedisjonsgebyr på kr. 35,- i tillegg til fraktkostnadene. 

NB! Titler beregnet for nedlasting er tilgjengelig umiddelbart etter at de er betalt med kredittkort. Dersom man velger papirfaktura for PDF-versjoner blir disse tilgjengelige for nedlasting først etter at fakturaen er registrert som betalt i våre systemer. 

Angrefrist på 14 dager ved bestilling over internett eller postordre.

Etter lov om angrefrist kan du gå fra bestillingen innen 14 dager etter at du mottok varen (eventuelt den første delleveringen) når varen er bestilt over internett eller postordre.

Dette forutsetter for det første at det her er tale om et forbrukerkjøp. Det vil si at kjøp fra yrkesselger av ting som etter forholdene fremtrer hovedsakelig til personlig bruk for kjøperen, hans husstand eller omgangskrets eller til deres personlige formål ellers. 

Den totale kjøpesum inkludert porto og eventuelle ekspedisjonsgebyr må overstige kroner 300,- for at man skal ha angrefrist. 

Angrefristskjema lastes ned herfra:

Vedlegg:
Last ned denne filen (Angrefristskjema.pdf)Angrefristskjema.pdf[Last ned angrefristskjema her]8 kB