Jeg driver med mye mer enn bøker. Foruten musikken min som du kan finne på Spotify og iTunes (bare søk på navnet mitt) dirigerer jeg også Trondheim Damekor, arrangerer alt de synger og har gitt ut hefte med flere av mine egne sanger, arrangert for små damekor. Du finner dette i nettbutikken under "annet."

Jeg fører også penselen av og til. Jeg liker å leke meg med akvarellmaling, særlig våt-teknikken. Spenningen ligger i at fargene bestemmer selv hva de vil gjøre, og så er det opp til meg å finne ut hva de har gjort ved å betrakte maleriet når det er tørt og deretter finne ut hva fargene forsøker å fortelle meg. Jeg har fått mange overraskelser.

Les mer …

Notehefte med 10 satser for trestemt damekor

Kornoter for små damekor har alltid vært vanskelig å oppdrive. Trestemte damekor er sterkt underprioritert i noteverdenen, derfor begynte jeg å arrangere for Trondheim Damekor mens jeg fremdeles var "bare" sanger, og fortsatte med det etter at jeg overtok som dirigent i år 2000.

Les mer …

I anledning Norsk Naturfotofestival hadde vi blitt spurt om å holde et foredrag for skolebarn i Ski kommune. En slik anledning kan man ikke la gå fra seg, selv om man aldri har gjort noe slikt før.

Les mer …

De fleste har opplevd ungdomsforelskelsen som for alltid vil følge oss i minnene for resten av livet. Han som bodde 4 hus lenger ned i gata... Den eldre broren til bestevenninna eller kanskje aller helst en stjerne som hele verden beundret... En erfaring som vi gjennomgikk på avstand og i lidende stillhet... For enkelte er ikke avstand og stille lidelse et alternativ. En besettelse vokser fram, der ingenting er hellig og alle midler tas i bruk. - Og noen ganger kommer de farlig nære!

Les mer …

Viktig melding til norske Snusenlesere! Fra tirsdag 19. januar 2016 kan du bestille boka om Snusen & Tinni direkte hos forfatter Berit Helberg! Pris kr. 150,- pluss porto. Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjema her:  http://www.berithelberg.net/kontakt

Just a message to the Norwegian readers, the Norwegian book is now avalable for ordering directly from the author. English readers can pre-order the English book here!

 

En søt liten videosnutt!

Underkategorier

  • Siste nytt
  • Presseomtaler

    Mine skriverier har flere ganger resultert i omtaler i presse og andre medier. Disse finner du her.