Notehefte med 10 satser for trestemt damekor

Kornoter for små damekor har alltid vært vanskelig å oppdrive. Trestemte damekor er sterkt underprioritert i noteverdenen, derfor begynte jeg å arrangere for Trondheim Damekor mens jeg fremdeles var "bare" sanger, og fortsatte med det etter at jeg overtok som dirigent i år 2000.

Les mer …

I anledning Norsk Naturfotofestival hadde vi blitt spurt om å holde et foredrag for skolebarn i Ski kommune. En slik anledning kan man ikke la gå fra seg, selv om man aldri har gjort noe slikt før.

Les mer …

De fleste har opplevd ungdomsforelskelsen som for alltid vil følge oss i minnene for resten av livet. Han som bodde 4 hus lenger ned i gata... Den eldre broren til bestevenninna eller kanskje aller helst en stjerne som hele verden beundret... En erfaring som vi gjennomgikk på avstand og i lidende stillhet... For enkelte er ikke avstand og stille lidelse et alternativ. En besettelse vokser fram, der ingenting er hellig og alle midler tas i bruk. - Og noen ganger kommer de farlig nære!

Les mer …

Viktig melding til norske Snusenlesere! Fra tirsdag 19. januar 2016 kan du bestille boka om Snusen & Tinni direkte hos forfatter Berit Helberg! Pris kr. 150,- pluss porto. Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjema her:  http://www.berithelberg.net/kontakt

Just a message to the Norwegian readers, the Norwegian book is now avalable for ordering directly from the author. English readers can pre-order the English book here!

 

En søt liten videosnutt!

Underkategorier

  • Siste nytt
  • Presseomtaler

    Mine skriverier har flere ganger resultert i omtaler i presse og andre medier. Disse finner du her.