I 1989 satt en ung dame på en knøttliten databutikk og kjedet seg. Hun var utplassert fra Arbeidsformidlingen, for det fantes ikke NAV på den tiden. Det kom aldri kunder, telefonen ringte sjelden. Boka var lest, strikketøyet ferdig og for å få tia til å gå, skrev hun ned noen kjappe fantasier på datamaskinen og lagret historiene for å lære seg litt pc-bruk samtidig. Historien ble til en novelle som hun like greit sendte til Cupido og sannelig kom den på trykk.

Dette var oppstarten til fem bøker og serien fikk navnet Demonblod.

Demonblod er endelig ferdig. Og jeg sitter med følelsen av “endelig.” Selv om hver av bøkene står helt greit og selvstendige på egen hånd, vil det også bli utgitt en samling med alle fem bøkene.

Det er en merkelig følelse, det å være ferdig med en bok. Men dette er enda merkeligere, å være ferdig med en serie. Den siste boka måtte vente lenge, men da jeg satte i gang og følte at tiden var inne, var det som om ordene har ventet på at jeg skulle få dem ut for de har ligget der i rad og rekke i flere år. Noen ganger skriver man av gårde og i handlingen støter man på et problem som man grubler på noen dager, uker… jeg fant ingen slike murvegger denne gangen. Det var kun papirvegger jeg lett kunne gå gjennom fordi fortsettelsen sa seg selv og løsningene dukket opp mens jeg satt og lot tanker og ord strømme ut gjennom fingrene.

Bøker. Magiske. Andre verdener og dimensjoner. En reise i tid og rom. Demonblod er bokstavelig talt en erotisk reise i tid og rom, et ekte eventyr for voksne. Vampyrer kan gå hjem og legge seg, for der Twilight lukker døra, kjører Demonblod med lyset på.

Tenk det. Jeg er ferdig… det er en… en endelig følelse.

Her bestiller du Demonblod 5 - Livets Tre, avsluttende bok.
Pris: ca 199,- pluss porto.
156 sider
Leveringstid er 3 uker.

5 Livets Tre