De fleste har opplevd ungdomsforelskelsen som for alltid vil følge oss i minnene for resten av livet. Han som bodde 4 hus lenger ned i gata... Den eldre broren til bestevenninna eller kanskje aller helst en stjerne som hele verden beundret... En erfaring som vi gjennomgikk på avstand og i lidende stillhet... For enkelte er ikke avstand og stille lidelse et alternativ. En besettelse vokser fram, der ingenting er hellig og alle midler tas i bruk. - Og noen ganger kommer de farlig nære!

Forelskelse. Ordet er stort, spennende og nesten hemmelig. Vi har alle vært der. Denne bittersøte uroen; frykten for å ikke være der til rett tid og frykten for å faktisk være der til rett tid. - Åh..den forvirringen! En opplevelse som setter seg på sjela... Det navnet vi aldri glemmer! Det finnes noen der ute som selger sjelen sin for å gjøre den naive drømmen til virkelighet... Besettelse. Mørk. Sterk. Hensynsløs… og farlig nære!

Det finnes så mange kjærlighetens valg der ute. Om du kunne velge akkurat den du ville ha, hvem ville det ha vært? Noen som tenker tilbake, vil smile bittersøtt og minnes han som var helt perfekt. Andre vil le og tenke det er godt vi overlevde prøvelsen av vår livs første forelskelse - ærlig talt det var slitsomt! Så finnes det noen som aldri glemmer, aldri gir opp planen... Denne besettelsen som blir en kamp mot alt og alle som våger å stå i veien. Der alle midler tas i bruk for å komme så nær som nødvendig. Stille. Mørk. Krevende. Farlig… veldig farlig!

”Evig min!” lar deg bli kjent med ensomme Rina med det gode hjertet, unge Rick som flykter fra vanskeligheter i livet, sindige Alan som takler kjendislivet på sitt vis, og lar deg også få innsikt i et forstyrret menneskes sinn som ikke skyr noen midler for å få det hun vil ha. Ikke alle stanser ved forelskelse eller sunn dyrking av sitt idol. Forelskelsen blir en besettelse og en stalker er født.

Evig min cover minst

 

Hos lulu.com - rett i postkassa, betal med visa eller PayPal!

Nettbutikken her inne (kan bli opptil 3 ukers leveringstid)