Presseomtaler

Mine skriverier har flere ganger resultert i omtaler i presse og andre medier. Disse finner du her.

“… Dama som ikke slutter seg til saueflokken(et dyr hun prøver å redde forøvrig. Fra bøndene) er Norges eneste forfatter av erotikk- bøker, Berit Helberg.
Og hold dere fast: jaggu kjenner jeg ikke henne også. Men ikke via bokklubbfester eller debatter i Ukeslutt. Gjennom Lovebook.

Les mer …

Byavisa, lokalavis i Trondheim og omegn

 

30. juni ble Byavisa sluppet i Trondheim og omegn, med artikkel om meg og bøkene.  Byavisa er ei gratisavis som begynte å spres utover Trondheims grenser for et års tid siden, så vi får den i postkassa i hjembygda mi Orkdal også. 

Les mer …

Intervju i Sør Trøndelag

Inne på mitt forlags sider, Craft & Chiron, kan du finne hele intervjuet med bilder fra da lokalavisa Sør Trøndelag ("Søra") var på gården og slo av en prat om bøkene mine. Her er det bilder fra gården og noen av dyrene, foruten et intervju om skrivinga mi.

Artikkel i magasinet "Hesteliv"

Det er stadig nye ting på gang, og flere fagområder blir interesserte i bøkene. Denne gangen var det Sølvbestikk og blank messing som sto i søkelyset. Etter selv å ha kjøpt boka og ledd seg gjennom alle sidene, skrev redaktøren Anja Guerrera om Dieselgutten i magasinet Hesteliv. Artikkelen finner du i Hesteliv 4 som kom ut 22. juni 2009.

Lommelegen.no er et nettsted hvor du kan skrive inn anonyme spørsmål og få svar fra leger på internett. Her er det alt fra allmenpraksis til ekspertspørsmål. De tar også opp emner som kan være aktuelle eller interessante for leserne og skriver reportasjer om dette.
 
I dag ble det lagt ut en reportasje om En vei bort fra stupet med intervju og anbefaling. Det kan du lese i sin helhet her. Å få en omtale hosLommelegen.no er en anerkjennelse for viktigheten av En vei bort fra stupet på lik linje med den varme anbefalingen fra ungdomspsykiatrien i Stavanger. Jo flere som får vite om boka, jo flere kan få hjelp.
 
Reportasjen er skrevet av Kristin Alsvik.