“… Dama som ikke slutter seg til saueflokken(et dyr hun prøver å redde forøvrig. Fra bøndene) er Norges eneste forfatter av erotikk- bøker, Berit Helberg.
Og hold dere fast: jaggu kjenner jeg ikke henne også. Men ikke via bokklubbfester eller debatter i Ukeslutt. Gjennom Lovebook.

2014. Jeg sitter alene på en flyplass. Jeg vet knapt hvem jeg skal møte, men har hørt hun er forfatter. Etter at alle de drakt- kledde kvinnene var forsvunnet stod det igjen en dame med grå hestehale, fjortis- klær og en rosa ryggsekk med sommerfugler på.
– Berit, sa hun og ansiktet passet bedre til klærne enn hårfargen og etter ti minutter på kav trøndersk skjønte jeg at jeg hadde funnet verdens rareste dame som bak det skøyeraktige blikket var veldig skeptisk til den Burberry- kledde damen som på riksmål skrøt av hvem hun var...”

Du kan lese resten av intervjuet hos Lovebook her :) Leter du lenge nok, finner du link til Demonblod også.

Jeg er meg. Jeg er stolt av alle de hundretusenvis av ord jeg har klemt mellom to permer. Jeg er stolt av det jeg har oppnådd og levert i farger, toner og ord. Jeg er meg. Noen måtte jo være meg når ingen andre tok sjansen...

Portrett 024